Hertzli Net leverer IT-services af høj kvalitet til web, cloud og infrastruktur.
Ring til os - eller brug kontaktfunktionen - for at finde ud af,
hvordan vi kan hjælpe dit firma med at nå dine mål!

hertzli.net

Hertzli Net er et dansk design- og mediebureau, som hjælper små og mellemstore virksomheder med løsninger indenfor e-handel, hjemmesider, sikkerhed på Internet, design, tryk, produktfotografering med mere.

Det er blevet en nødvendighed at være synlig på nettet - er man ikke det, vil der være rigtig mange potentielle kunder, der aldrig finder virksomheden.

Hertzli Net består af en gruppe af rigtigt dygtige folk, som kan og vil interessere sig for netop din virksomheds / organisations ønsker og løsningskrav.  Vi dækker områderne grafisk design, professionel fotovirksomhed, web-design, e-handel og netsikkerhed.  I det omfang, vi ikke selv råder over medarbejdere, team'er vi op med dygtige kolleger i markedet og sørger for, at den totale løsning udføres til din tilfredshed - til tiden og til prisen!

Har du en nystartet virksomhed, ved vi godt, at du måske ikke har bunker af penge at investere i dit websted.  Til dig har vi sammensat pakken "Ny på nettet for 5000 kroner", som du kan læse om under WebDesign.

I menuen finder du faneblade, hver dækkende ét af vore kerneområder.·  Ønsker du at vide mere, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Velkommen til!

Postadresse:

Hertzli Net 
Lidemarksvej 1 B
DK-4681 Herfølge
Danmark
(+45) 3031 2897
CVR: DK32979920
P-nummer: 1016198850

Bankforbindelse:

Danske Bank A/S
Brogade 3
DK-4600 Køge
Danmark
(+45) 4512 0800
Kontonr.:  3409-11242669
SWIFT:  DABADKKK