Hertzli Net leverer IT-services af høj kvalitet til web, cloud og infrastruktur.
Ring til os - eller brug kontaktfunktionen - for at finde ud af,
hvordan vi kan hjælpe dit firma med at nå dine mål!

hertzli.net

Med dagens trusler på og fra nettet udgør faren for brist og mangler i software og hardware en risiko, der skal tages alvorligt.  Et vigtigt element er at "hærde" de platforme, der er åbne mod internettet, f.eks. ved at fjerne unødvendige funktioner og ved at tilføje ekstra sikkerhedslag til at beskytte webbaserede funktioner.

Et simpelt eksempel:  Hvis du har et websted, har du sandsynligvis også en "Kontakt mig"-funktion via en formular.  Det er en god måde for dine kunder til at komme i kontakt med dig, men samtidig er det et velkendt mål for hackere og spammere.  Der findes imidlertid en simpel og prisbillig løsning på problemet:  Tilføj ReCaptcha til din kontaktformular, hvorved du så godt som fuldstændigt eliminerer andres mulighed for at programmere 'botter', som udnytter din kontaktformular som spamrelæ.

Et andet eksempel::  Hvis du har forretningsmæssig brug for at stille en given webfunktion til rådighed for dine kunder, så bør den sikres og gøres tilgængelig.  Hvis der ikke er en klar forretningsmæssig nødvendighed, bør 'nice-to-have'-funktioner fjernes, blokeres eller stoppes.

Kontakt os for yderligere information.

 

Postadresse:

Hertzli Net 
Lidemarksvej 1 B
DK-4681 Herfølge
Danmark
(+45) 3031 2897
CVR: DK32979920
P-nummer: 1016198850

Bankforbindelse:

Danske Bank A/S
Brogade 3
DK-4600 Køge
Danmark
(+45) 4512 0800
Kontonr.:  3409-11242669
SWIFT:  DABADKKK