Hertzli Net leverer IT-services af høj kvalitet til web, cloud og infrastruktur.
Ring til os - eller brug kontaktfunktionen - for at finde ud af,
hvordan vi kan hjælpe dit firma med at nå dine mål!

hertzli.net

De professionelle websteder anvender i stigende grad certifikater, dels for at signalere stabilitet og dels for at sikre webindholdets vej til dig mod utidig og ulovlig indblanding ved hjælp af kryptering.

Du kan se, om et site anvender et gyldigt certifikat, på den måde, linket vises i din browser og i Google-søgninger med en grøn markering.  Samtidig vil du se bogstaverne "https://", der står for "HyperText Transfer Protocol Secure".

Du kan læse meget mere om HTTPS på nettet, og om, hvad denne sikrede protokol gør for dig og dit firma - Computerworlds artikel, som du finder her, er et godt sted at starte.  F.eks. nævnes det, at et websteds ranking hos Google - og dermed sandsynligheden for, at sitet findes via en Google-søgning - øges væsentligt, når der anvendes HTTPS.

Hertzli Net hjælper dig med at købe, installere og anvende sikre certifikater.

Kontakt os for yderligere information.

Hosting

Hosting er et udtryk for, at dit websted skal lægges tilgængeligt på nettet på en web-server. Det er hér, din tekst, dine billeder og din e-mail-konto har til huse. Pladsbehovet afhænger af, hvad dit websted skal kunne og vise frem.
Hosting skal være både sikker og til at betale - og samtidig smidig og fleksibel, så den kan tilpasses såvel den, der "blot" vil have et visitkort på nettet, og den, der baserer hele sin virksomhed på at være tilgængelig på nettet (f.eks. webshops).

Hertzli Net råder over forskellige hostingfaciliteter, som pris- og funktionsmæssigt afspejler de forskellige behov, og som alle befinder sig indenfor EU.  Vi har egen dedikerede servere, og vi har samarbejdsaftaler med AzeHosting (baseret i Danmark). 

Har du egne ønsker til placering af dit websted (f.eks. One.com, UnoEuro eller SurfTown), kan Hertzli Net fungere som integrator.  Visse af Hertzli Nets tillægsfunktioner er afhængige af de systemadgange, som hostingpartnere tilbyder.

Standardpakker:

Web Basic
For den, der ikke er så befaren, indeholder "Ny på nettet for 5000 kroner" en opsætning af hele webmiljøet. Den årlige hostingafgift for basispakken (Web Basic) er 101 kroner for op til 200 MB diskplads og én e-mail-bruger på webhotel.

Web Advanced

For den, der selv vil bestemme, gives der adgang til et professionelt cPanel-interface (se et eksempel her til højre). Årlig afgift for den udvidede pakke (Web Advanced) er fra 202 kroner for op til 300 MB diskplads og ti e-mail-brugere på webhotel. 

Web Pro
For den, der ønsker fuld kontrol over sit site med såvel cPanel-interface som SSH-forbindelse. Årlig afgift for den professionelle pakke (Web Pro) er fra 303 kroner for op til 400 MB diskplads og ubegrænset antal e-mail-brugere på webhotel.

Dedikeret server

For den, der har behov for egen IP-adresse og fuld kontrol over hostingplatformen, incl. styresystem og programmel, tilbyder vi dedikerede servere.  Prisen, der starter ved 800 kroner pr. md. (500 GB SSD-disk eller 1 TB konventionel disk) varierer efter ydelse, båndbredde og Hertzli Nets forpligtelser med vedligehold og overvågning.

 

Alle priser er ekskl. moms.

Tilgængelighedsservice

Er du afhængig af, at dit websted er på nettet hele tiden, anbefaler vi, at du får Hertzli Net til at overvåge det 24x7.  Vi holder et "reserve-site" opdateret på en anden server, således at vi hurtigt kan skifte fra én hostingserver til en anden, blot ved at opdatere DNS for dit site.

Alle priser er ekskl. moms.

Opdateringsservice

En fuld opdateringsservice, der dækker installation af nye modul- og basisplatformsversioner (Joomla og WordPress), er din for 50 kr. pr. måned.  Service på andre basisplatforme er tilgængelig på forespørgsel.

Alle priser er ekskl. moms.

Backup

Hertzli Net tager altid en systembackup, før vi foretager større ændringer af basisplatforme. 

Afhængig af aktivitetsniveauet på dit site vil du have behov for at få taget backup med forskellige intervaller.

Du kan enten melde dit site til et fast backup-skema eller få foretaget backup, når du ønsker det (f.eks. hvis du står foran en større opdatering af tekster og priser på dit site).

Alle priser er ekskl. moms.

Postadresse:

Hertzli Net 
Lidemarksvej 1 B
DK-4681 Herfølge
Danmark
(+45) 3031 2897
CVR: DK32979920
P-nummer: 1016198850

Bankforbindelse:

Danske Bank A/S
Brogade 3
DK-4600 Køge
Danmark
(+45) 4512 0800
Kontonr.:  3409-11242669
SWIFT:  DABADKKK