Hertzli Net leverer IT-services af høj kvalitet til web, cloud og infrastruktur.
Ring til os - eller brug kontaktfunktionen - for at finde ud af,
hvordan vi kan hjælpe dit firma med at nå dine mål!

hertzli.net

websted konsultenten orgI samarbejde med dig designer vi dit web-layout, så det matcher netop dit budskab.   Du kan selv ændre i indholdet - tekster, menuer og andet – eller du kan overlade dette til os, hvis du hellere vil koncentrere dig om din kerneforretning.

Et eksempel på et enkelt, men effektivt design ses her til højre.

 

Du kan se mere om en række af vores ydelser i undermenuen ovenfor - og du er ligeledes velkommen til at kontakte os for yderligere information.

websted konsultenten orgFå din plads på nettet for 5000 kroner.

Helt bogstaveligt.

Du fortæller os, hvad dine budskaber er - suppleret med dine ideer til, hvordan tingene skal se ud.  Har du brevpapir eller visitkort, tager vi udgangspunkt i det.

"Ny på nettet for 5000 kroner" er et total-koncept. Vi 

  • registrerer domænenavn til dig
  • får hosting på plads
  • udvikler dit websted (se eksempel her til højre)
  • får det til at "spille" på nettet

Omfang? Få en idé om, hvad "Ny på nettet for 5000 kroner" giver dig, ved at klikke på Niels Verner Petersens websted her til højre. Sitet fortæller hans historie, viser hans fag og gør det muligt at kontakte ham ved et tryk på en knap.

Netløsninger skal kunne nås på nettet. Vi tager 151 kroner om året inklusive domænegebyr til dk-hostmaster for at være vært for dit websted.  Se vores hosting-løsninger ved at klikke på "Hosting" i menuen øverst.

Vil du mere end det, du får med "Ny på nettet for 5000 kroner", så fortæl os om dine idéer, og vi giver dig et bindende tilbud!

Klik her for at bestille "Ny på nettet for 5000 kroner" - eller for at høre nærmere.

Du kan se mere om en række af vores ydelser i undermenuen ovenfor - og du er ligeledes velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Alle priser er ekskl. moms.

Nedenfor finder du eksempler på websteder, som er designet af os.

 


websted granlundenGranlunden er et privat §107-botilbud med plads til syv beboere, beliggende ved Guldborg på Lolland.  Arbejdet med stedets administrative leder og dets bestyrelse er et skoleeksempel på den positive vekselvirkning, som skal til, for at et websted får de rigtige funktioner og det ønskede look.  Kontakten til den administrative leder, Solveig Berner, kom i stand på en iværksættermesse i 2010 i Køge og afspejler Hertzli Nets mål om varige kunde-/leverandørforhold.

Skabelonen til sitet, der er Joomla-baseret, er grov-udviklet i Artisteer og efterbehandlet i Adobe CS5.  Der er anvendt billeder både taget af Hertzli Foto og af botilbudets personale, mens tekster er affattet af kunden med feed-back fra Hertzli Net i en iterativ proces.

Det var vigtig for botilbudet, at sitet kan holdes opdateret af medarbejderne, ligesom det var vigtigt at vise det tætte samarbejde med Socialtilsyn Øst og andre samarbejdspartnere.

Botilbudet fik ved samme lejlighed designet deres logo, der symboliserer den hjertelighed, som beboerne mødes med i hverdagen på Granlunden.


Klik på billedet for at se sitet. 

websted konsultenten org 2

Konsulenten er et eksempel på en enkel og alligevel indbydende "landing page", som fungerer som Niels Verner Petersens "udstillingsvindue" på nettet.  

Webstedet giver en hurtig oversigt over de services, som Niels' konsulentvirksomhed kan bidrage med indenfor økonomisk rådgivning, regnskab og bogføring, ligesom det indeholder en kontaktformular.

Sitet blev produceret som "Ny på nettet for 5000 kroner" og er designet / programmeret i WordPress.

 

Klik på billedet for at se sitet.

websted soroe bridgeklubSorø Bridgeklub er et aktivt samlingssted for nye og erfarne bridgespillere, og klubben er tilmeldt Dansk Bridgeforbund.  Deres websted tjener flere formål: 

  • "salgsfunktion" - hvervning af nye medlemmer
  • generel informationskanal til medlemmer
  • formidling af turneringsresultater
  • opslagstavle

Sitet binder endvidere klubbens websted og FaceBook sammen.

Designet er lavet af Lone Blume, og Hertzli Net har hjulpet bl.a. med integration, teknik og hosting.

 

Klik på billedet for at se sitet. 

 

websted faegangenFægangskolonien 

Haveforeningen Fægangskolonien har hjemme i Sorø og udgør et fællesskab for folk med nyttehaver belligende på Fægangen (deraf navnet).

Ud over at være kommunikationspunkt for foreningens medlemmer er sitet også stedet, hvor ledige haver slås op til salg.

Designet er lavet af Lone Blume, og Hertzli Net har hjulpet bl.a. med integration, teknik og hosting.

 

Klik på billedet for at se sitet.  

websted bispevalg.dkBispevalgene i Danmark er forlængst gået på nettet.  Hertzli Net har haft fornøjelsen at understøtte en række bispevalg med websteder, der dels samlede kandidaternes forskellige valggrundlag med lige adgang til mediet, og som dels virkede som koordinator og stafetholder for de forskellige valgmøder via sitenes kalenderfunktion. 

Med et meget tæt samarbejde med såvel Foreningen af Menighedsråd i Danmark, med kandidaterne, med valgbestyrelserne og med andre medier er Hertzli Net med rette stolt af at have bidraget positivt til den meget danske og demokratiske klerikale valgtradition.

Efter valgenes afslutning dækkede Hertzli Net bispeindsættelserne.  På billedet øverst ses Hendes Majestæt Dronning Margrethe II ved sin ankomst til indsættelsesceremonien i Roskilde Domkirke.

De forskellige sites blev nedlagt nogle måneder efter valgenes afslutning, men nød forinden æren at blive erklæret "danekræ" og indsamlet elektronisk til Rigsarkivet.

websted foreningsforlagetForeningsforlaget er et specialforlag for foreninger.  Indehaver Torben Stenstrup er bl.a. kendt for bøgerne "Tak for donationen, hr. Fond" og "Forandring i forening", og Foreningsforlagets site er dels et site til promovering af foreningsrelaterede bøger og dels en webshop, hvor man kan købe en række bøger.

 

Klik på billedet for at se sitet.  

 

websted kapellangaardenKapellangaardens Spa og Wellness er beliggende i middelalderbyen i Køge i nogle helt unikke bygninger, som man har forstået at restaurere så nænsomt, at stedets indehaver fik Køge Museums Venners pris for et par år siden.  En video fra prisoverrækkelsen en kan ses her

Stedets nuværende indehaver, Phacharee, fører stedet videre i samme tradition, som da det blev grundlagt - et wellness-center af høj kvalitet og virkelig et besøg værd!

Sitet blev udviklet tilbage i 2011 med integration til tidsbestillingssystem og med et særdeles populært on-line salg af gavekort, hvor folk indenfor minutter kunne bestille, betale og downloade et gavekort med deres personlige hilsen til modtageren.

 

Klik på billedet for at se sitet.  

websted nsdcDesignet af Næstved Square Dance Clubs hjemmeside tog lidt utraditionelt afsæt i de badges med dangles, som squaredancere bærer på dansestævner. 

Square Dance (på dansk "squaredans") er en populær aktivitet med lige dele motion til hjerne, krop og smilebånd.  Dansen foregår i kvadriller af 8 personer, som er 100% afhængige af hinanden, for at dansen kan lykkes.

Sitets design fylder 10 år i 2018, men den understøttende platform er opdateret løbende, så sitet fremstår med helt moderne og up-to-date opdaterings- og sikkerhedsprofil.

Klubben vedligeholder selv indholdet, mens systemvedligehold foretages af Hertzli Net.

 

Klik på billedet for at se sitet.  

 

websted sydkystensSydkystens Square Dancers er et eksempel på et site og et design, som har fungeret for klubbens medlemmer i mange år.  For klubben er genkendeligheden og den kontinuerte brugeroplevelse og anvendelse vigtigere end at følge seneste design-mode, men naturligvis også, at den underliggende platform holdes på seneste stabile version.

I 2008-2009 udviklede Hertzli Net et fælles look-and-feel for en række squaredanserklubber på Sjælland, og Sydkystens site viser, at man med samme grunddesign kan vedligeholde et websted over mange år, i dette tilfælde fra designet i Joomla 1.0 i 2008 frem til Joomla 3.8 i dag.  

Sitet hostes stadig af Hertzli Net og administreres af klubben og Hertzli Net i fællesskab.

 

Du kan se mere om en række af vores ydelser i undermenuen ovenfor - og du er ligeledes velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Alle priser er ekskl. moms.

Postadresse:

Hertzli Net 
Lidemarksvej 1 B
DK-4681 Herfølge
Danmark
(+45) 3031 2897
CVR: DK32979920
P-nummer: 1016198850

Bankforbindelse:

Danske Bank A/S
Brogade 3
DK-4600 Køge
Danmark
(+45) 4512 0800
Kontonr.:  3409-11242669
SWIFT:  DABADKKK